"Smoorverliefd" begin 2011 naar de VS

De derde langspeelfilm van Hilde Van Mieghem is geselecteerd voor het Palm Springs International Film Festival (PSIFF). "Smoorverliefd" zal er begin januari 2011 zijn Noord-Amerikaanse première beleven.

Het PSIFF is met 130.000 bezoekers een van de grootste filmevenementen in de VS. Het festival vindt plaats van 6 tot en met 17 januari. In totaal worden er ongeveer 200 films uit meer dan 50 landen vertoond.

De organisatoren van het PSIFF zijn onder de indruk van de romantische komedie "Smoorverliefd". "Met zijn complexe, eerlijke en grappige web van relaties lijkt "Smoorverliefd" op Nancy Meyers "It's complicated", en lijkt de film voorbestemd om een grote hit te worden in België", meldt Alissa Simon van het PSIFF.

"Smoorverliefd" wordt sinds deze week in de Belgische zalen vertoond. Marie Vinck, Aline Van Hulle, Wine Dierickx en Veerle Dobbelaere vertolken de hoofdrollen in de film. 

"We kijken uit naar de Noord-Amerikaanse première van de eigenzinnig inventieve romantische komedie in aanwezigheid van de jonge sterren Marie Vinck en Stef Aerts", besluit Simon.