Hans Teeuwen keert terug naar oude liefde

Hans Teeuwen staat binnenkort opnieuw op de planken met een avondvullende theatershow. "Spik splinter", gaat in april in première in theater Carré in Amsterdam.

Teeuwen debuteerde in 1994 met "Hard en zielig" en veroverde meteen een plaats bij de grote Nederlandse cabaretiers. Zijn harde en absurde stijl maakten hem erg controversieel, maar zijn shows waren wel steeds in geen tijd uitverkocht.

Zijn laatste voorstelling "Industry of love", dateert al van 2003. Toen had hij het wel even gehad met cabaret. De afgelopen jaren maakte hij muziek en een film én hij probeerde het met een cabaretshow in Groot-Brittannië.

Nu heeft hij dus toch een langverwachte zesde zaalshow klaar. Met "Spik splinter" zal hij tot september rondtrekken in zalen in zowel Nederland als België. De ticketverkoop start volgende week dinsdag.