Nick Cave ongedeerd na een auto-ongeluk

De Australische zanger Nick Cave heeft in Engeland een auto-ongeluk gehad. Hij reed met zijn auto tegen een flitspaal. Cave en zijn tweelingzonen bleven ongedeerd.

Nick Cave was samen met zijn tweelingzonen op weg in Sussex toen hij met zijn auto tegen een flitspaal terechtkwam. De auto, de paal en de vangrails langs de weg zijn behoorlijk gehavend, maar de zanger en zijn twee inzittenden bleven ongedeerd.

"Er zijn geen arrestaties verricht, maar er is wel een onderzoek naar de feiten geopend", meldt een politiewoordvoerder.

Nick Cave (53) is geboren in Warracknabeal in Australië. Begin de jaren 80 brak hij door met zijn band The Birthday Party. Na de split van de band in 1984 ging Cave door onder de naam Nick Cave and the Bad Seeds. Zijn bekendste hit is wellicht "Where the wild roses grow", een duet met Kylie Minogue. De voorbije jaren stond Cave verschillende keren op het podium in België met zijn nieuwste band, Grinderman.