Nieuw huwelijksaanzoek voor prins William

Tijdens een bezoek van de Britse prinsen Charles en William aan een inzamelactie voor een goed doel in het centrum van Londen, bood een Finse zakenman prins William prompt de hand van zijn dochter aan.

Charles en William, voor het eerst samen in het openbaar na de bekendmaking van het huwelijk, trokken naar een handelbeurs om geld in te zamelen voor het goede doel.

William bleef erg lang telefoneren met de Finse zakenman Ben Lundqvist, dit tot nieuwsgierigheid van vader Charles. Die vroeg zijn zoon "of Lundqvist hem misschien een huwelijksgeschenk wilde geven?"

Tot groot jolijt van omstanders antwoordde William dat de zakenman hem zonet vroeg of hij met zijn dochter wilde trouwen. Beleefd werd de vraag van de Finse directeur van een tankerfirma afgewimpeld door William. Voor Kate Middleton worden het wellicht nog lange bange maanden tot 29 april, wanneer het huwelijk zal plaatsvinden.

lees ook