Verdachte van steekpartij Deinze aangehouden

De onderzoeksrechter in Gent heeft een verdachte aangehouden van de steekpartij gisteravond in een kroeg in Deinze. Daarbij raakten twe mannen zwaargewond. Ze zijn intussen buiten levensgevaar.

Gisteravond is een ruzie in een café in Deinze uit de hand gelopen. Er ontstond op straat een massale vechtpartij. De verdachte, een 20-jarige Gentenaar, zou daarbij een mes hebben getrokken en de twee slachtoffers hebben neergestoken. Hij is geen onbekende voor het gerecht. De exacte omstandigheden worden nog onderzocht, want er moet een twintigtal personen worden verhoord.

De slachtoffers zijn twee mannen uit Deinze van 28 en 30 jaar oud. Ze staan bij de politie bekend als personen die vaker in vechtpartijen betrokken raken. Ze werden zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar zijn intussen buiten levensgevaar. Naast de twee zwaargewonden raakten ook nog enkele anderen lichtgewond.