Alex Agnew op het dak van het Glazen Huis

Stand-upcomedian en metalzanger Alex Agnew heeft samen met zijn groep Diablo Blvd opgetreden op het dak van het Glazen Huis in Antwerpen. Agnew had ook twee gasten meegebracht, Marcel Vanthilt en Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero.

Het publiek op de Groenplaats smaakte het metaloptreden wel. Toen er een cover van Metallica werd ingezet, ontstond er zowaar een moshpit voor het Glazen Huis. Alex Agnew schenkt twee weken lang 5 euro per verkochte kaart voor zijn show "Larger than life" in het Sportpaleis aan Music For Life.

Ook andere artiesten kwamen langs in het Glazen Huis. Zo speelde Lady Linn haar hit "I don't wanna dance" solo en bracht Mintzkov een akoestische versie van "Author of the play".

Vandaag mocht ook de eerste luisteraar het Glazen Huis binnen. Patricia Janssen uit Zwijndrecht deed mee aan de actie van "De madammen" van Radio 2. Zij mocht het ingezamelde bedrag bekendmaken.

Madammen Ilse Van Hoecke, Anja Daems en Cathérine Vandoorne presenteerden vanochtend hun radioshow vanuit een groot bed in het Hilton Hotel in Antwerpen. Luisteraars konden tijdens de uitzending "bed" sms'en. Voor elke sms ging 1 euro naar Music For Life. Dat bracht in totaal 24.566 euro op.

Er werd vandaag nog een groot bedrag opgehaald. Janssen Pharmaceutica bracht een cheque binnen van 60.000 euro. 300 mensen lieten zich sponsoren om van Beerse tot aan de Groenplaats te wandelen.