Parket houdt reconstructie van moorden Wemmel

Het parket heeft een reconstructie gehouden van de drievoudige moord in Wemmel. Op 14 november werd daar een gezin vermoord. Alleen de verloofde van de zoon overleefde de aanval. Zij was, in tegenstelling tot de drie verdachten van de moorden, wel bij de reconstructie aanwezig.

De reconstructie gebeurde in aanwezigheid van de verloofde van de zoon, zo heeft woordvoerder Jean-Marc Meilleur van het Brusselse parket bevestigd. Het meisje is de enige overlevende van de roofmoorden en verduidelijkte tegenover de speurders wat ze meemaakte op die fatale dag.

Het parket van Brussel sluit niet uit dat er binnenkort een tweede reconstructie volgt in aanwezigheid van de verdachten. Het is voorlopig onduidelijk of er tijdens de wedersamenstelling nieuwe elementen aan het licht zijn gekomen.