Dit was het nieuws: van nr. 27 naar nr. 25

2010 werd het jaar van het Europees voorzitterschap van ons land, spraakmakende assisenprocessen en federale verkiezingen. Spijtig genoeg gebeurden ook verschillende rampen in Pakistan, Haïti en in Chili bijvoorbeeld. Alles onthouden wat er in dit jaar is gebeurd, is nagenoeg onmogelijk. Maar wij helpen u een handje, of tenminste dat doet u zelf. Hier volgt de lijst van de 30 meest gelezen nieuwsberichten van dit jaar. Dit was het nieuws van 2010.

Nr. 27 - "Koninklijke interventie zuur bij Franstaligen"

do 19/08/2010 - Volgens verschillende kranten probeert de koning met zijn actie de Franstaligen te doen opschuiven in de richting van de Vlamingen. Elio Di Rupo zou ook geen plan B achter de hand hebben.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 26 - "Bouwpromotor zet op papier dat hij me belde"

vr 26/11/2010 - Bart Debie, die eergisteren uit Vlaams Belang werd gezet na dubieuze opmerkingen op Facebook, zegt dat hij een schriftelijk bewijs heeft dat de berichten op Facebook geen verband houden met de ziekte van Marie-Rose Morel. Debie zal ook een klacht indienen tegen Frank Vanhecke, de vorige voorzitter van Vlaams Belang.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 25 - "Wat de N-VA op de tafel van Di Rupo legt"

di 03/08/2010 - Een Franstalige onderhandelaar heeft uit de biecht gepraat in La Libre Belgique. Volgens de anonieme bron zijn de eisen van de N-VA te hoog en zijn de Vlaamse partijen niet bereid om veel toegevingen te doen.

Lees hier het volledige artikel.

lees ook