Van Den Driessche politiek commentator bij VTM

Voormalig CD&V-senator Pol Van Den Driessche gaat opnieuw aan de slag als politiek commentator bij de commerciële zender VTM. Van Den Driessche raakte bij de jongste verkiezingen van 13 juni niet verkozen. Voor zijn politieke carrière had hij 25 jaar ervaring als politiek journalist.

Van Den Driessche wordt expert Politiek bij "Het nieuws". "Toen ik hoorde welke weg "Het nieuws" wilde inslaan en vernam dat er meer ruimte komt voor duiding bij de grote politieke verhalen, heb ik geen moment getwijfeld om terug te keren naar "Het nieuws"", motiveert de 51-jarige Van Den Driessche zijn keuze.

De voorbije maanden was Van Den Driessche al actief als zelfstandig politiek journalist met bijdragen in kranten en opdrachten als commentator voor radio en tv. "Na een korte tussenstop als senator heb ik er opnieuw ontzettend veel zin in. Journalistiek is echt wel mijn ding", aldus Van Den Driessche.

Ook Ozgünes en D'Hoore expert bij "Het nieuws"

Ook Faroek Ozgünes wordt expert Justitie voor "Het nieuws" van VTM. Ozgünes heeft 20 jaar ervaring als verslaggever in gerechtelijke zaken en als anker voor "Het nieuws" en "Telefacts crime".

Van de week was al bekend geraakt dat Paul D'Hoore de redactie van VTM versterkt als financieel-economisch expert. Hij werkte 27 jaar voor VRT.