Dit was het nieuws: van nr. 24 naar nr. 22

2010 werd het jaar van het Europees voorzitterschap van ons land, spraakmakende assisenprocessen en federale verkiezingen. Spijtig genoeg gebeurden ook verschillende rampen in Pakistan, Haïti en in Chili bijvoorbeeld. Alles onthouden wat er in dit jaar is gebeurd, is nagenoeg onmogelijk. Maar wij helpen u een handje, of tenminste dat doet u zelf. Hier volgt de lijst van de 30 meest gelezen nieuwsberichten van dit jaar. Dit was het nieuws van 2010.

Nr. 24 - Weer aswolk op weg naar Europa

di 20/04/2010 - Er is opnieuw een grote aswolk op weg naar Europa na een zware uitbarsting van de IJslandse vulkaan Eyjafjallajökull. Het KMI laat intussen weten dat de asconcentratie boven ons land zeer verdund is.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 23 - Drie doden bij homejacking in Wemmel

zo 14/11/2010 - In Wemmel zijn bij een wellicht uit de hand gelopen homejacking drie mensen om het leven gekomen. Ze werden door de overvallers doodgeschoten.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 22 - Geybels betrokken bij drugszaak in Thailand

di 31/08/2010 - Kim Geybels (N-VA) heeft ontslag genomen uit de N-VA-fractie en uit de Senaat omdat ze in Thailand betrokken is geraakt bij een zaak rond drugs. Ook een N-VA-gemeenteraadslid uit Keerbergen zou betrokken zijn bij de zaak.

Lees hier het volledige artikel.

lees ook