Dit was het nieuws: van nr. 18 naar nr. 16

2010 werd het jaar van het Europees voorzitterschap van ons land, spraakmakende assisenprocessen en federale verkiezingen. Spijtig genoeg gebeurden ook verschillende rampen in Pakistan, Haïti en in Chili bijvoorbeeld. Alles onthouden wat er in dit jaar is gebeurd, is nagenoeg onmogelijk. Maar wij helpen u een handje, of tenminste dat doet u zelf. Hier volgt de lijst van de 30 meest gelezen nieuwsberichten van dit jaar. Dit was het nieuws van 2010.

Nr. 18 - Ploeg van de NOS aangevallen in Kuregem

do 11/02/2010 - In de Anderlechtse wijk Kuregem is een cameraploeg van de Nederlandse omroep NOS dinsdag aangevallen. Toen ze een arrestatie filmden, keerde een groepje jongeren zich tegen hen.

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 17 - "Kiezer zal zich ooit tegen De Wever keren"

wo 20/10/2010 - Louis Tobback (SP.A) vermoedt dat N-VA-voorzitter Bart De Wever uit de gratie kan vallen bij de kiezer als een "eerbaar compromis" uitblijft. Hij relativeert ook de gedane toegevingen van de N-VA. 

Lees hier het volledige artikel.

Nr. 16 - Bart Kaëll en Luc Appermont zijn koppel

wo 30/06/2010 - Zanger Bart Kaëll en tv-presentator Luc Appermont zijn een koppel. Dat heeft Kaëll onthuld in verschillende kranten. Aanleiding was een interview in Dag Allemaal waarin Kaëll zei dat hij op mannen viel.

Lees hier het volledige artikel.

lees ook