Verdachte van steekpartij op Kiel opgepakt

In Antwerpen is de jongeman opgepakt die in februari vorig jaar een 14-jarig meisje heeft neergestoken op het Kiel. Het gaat om een 20-jarige die bekend is bij het parket.

Het meisje van Turkse afkomst werd op Valentijnsdag in de hals gestoken. Ze was een tijdje in levensgevaar, maar herstelde van haar verwondingen. Enkele dagen na de feiten werd een 15-jarige jongen opgepakt. Die verbleef een tijdje in een gesloten jeugdinstelling, maar moest weer worden vrijgelaten toen hij niet werd herkend door het slachtoffer tijdens een line-up.

Gisteren werd dan een 20-jarige jongen opgepakt in een onderzoek naar een diefstal met geweld eind vorig jaar. De jongeman bekende meteen ook dat hij achter de steekpartij zat in februari. 

De jongen zegt dat hij zich op het ogenblik van de feiten in een emotioneel moeilijke periode bevond. Hij zou het slachtoffer niet hebben gekend, maar voelde zich uitgedaagd toen hij haar passeerde op straat. De jongen was vroeger al eens opgenomen voor psychologische problemen.

Meest gelezen