Emma Watson stopt even met studeren

Emma Watson (20) stopt even met studeren. De Britse actrice heeft op haar officiële website aangekondigd dat ze zich nu wil concentreren op de promotie van "Harry Potter and the deathly hallows: part 2" en haar andere acteerprojecten.
"Harry Potter"-acteurs Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint.

"Ik hou van Brown University en ik hou meer van studeren dan van wat dan ook, maar de laatste tijd is het bijna onmogelijk geworden om mijn studies met mijn professionele verplichtingen te combineren", zegt Watson.

"Ik heb beslist om wat tijd te nemen om het "Harry Potter"-project af te ronden (de laatste film in de reeks komt deze zomer uit) en om mij te concentreren op mijn andere acteerprojecten."

Watson benadrukt wel dat ze haar studies literatuur wil afmaken. "Het zal alleen een paar semesters langer duren dan ik dacht." De actrice is vooral bekend als Hermelien Griffel uit de "Harry Potter"-films.