Ilse-Mien debuteert in "Mag ik u kussen?"

De 25-jarige Ilse-Mien Lievens maakt op maandag 14 maart haar schermdebuut op Canvas in het programma "Mag ik u kussen?". Lievens is de winnares van de wedstrijd "Word gelegenheidsprinses in "Mag ik u kussen?"".

Voor het eerst in 35 afleveringen is de te kussen man of vrouw in het spelprogramma met Bart Peeters geen bekende Vlaming. Pieter Embrechts, Adriaan Van den Hoof en Bart Cannaerts zullen naar de hand van Ilse-Mien Lievens uit Gent dingen.

In totaal namen 150 vrouwen deel aan de wedstrijd. De laureate schreef zich in om revanche te nemen op haar ex-vriend. "Dit is een kans om mijn zelfvertrouwen en geloof in de liefde te herwinnen", aldus Ilse-Mien Lievens.

De jonge vrouw geeft les aan de ziekenhuisschool van het Universitair Ziekenhuis in Gent en studeert dit jaar af als tolk gebarentaal. Na de breuk met haar vriend woont ze opnieuw thuis bij haar ouders. Over haar kuskwaliteiten is Ilse-Mien Lievens kort en formeel: "Ik ben een natuurtalent".

Meest gelezen