Soulsister viert feest op zilveren Suikerrock

De Belgische popgroep Soulsister is een van de topacts op de 25e editie van Suikerrock in Tienen. De groep van Jan Leyers en Paul Michiels stond 25 jaar geleden op de allereerste editie van het festival, toen nog onder de naam The Soul Sisters.

"Het wordt ongetwijfeld een sublieme wandeling door een gigantische verzameling hits als "The way to your heart", "Like a mountain" en "Locks and keys"", melden de organisatoren van Suikerrock.

Soulsister is de topact van de eerste concertavond op donderdag 28 juli. De groep werd midden jaren 80 opgericht en scoorde hits in heel Europa en de VS. In 1995 werd de groep opgedoekt. In 2007 kreeg een reünie vorm op de Night Of The Proms.

Suikerrock vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juli tot en met zondag 31 juli. Roxette, Iggy Pop, Triggerfinger en Deep Purple staan al op de affiche van het event.