Mogwai en Drums Are For Parades op Dour Festival

De organisatoren van Dour Festival hebben een tiental nieuwe acts toegevoegd aan de affiche van het event. Onder anderen Mogwai, The Drums, Two Gallants, This Will Destroy You en Fool's Gold zullen er optreden.

De affiche van de 23e editie van Dour Festival begint vorm te krijgen. De organisatoren hebben vandaag een reeks nieuwe namen toegevoegd.

De Belgische band Drums Are For Parades staat twee keer op de affiche van de 23e editie van Dour Festival. De groep speelt één set solo en zal ook een concert geven in het gezelschap van Shamans Of The Deaf Country.

Mogwai, The Drums, Bonaparte en Hoquets zijn ook nieuw op de affiche. Eerder werd al aangekondigd dat onder anderen Agnostic Front, Karma To Burn, The Gaslamp Killer, Vitalic, Tocadisco, Netsky, Channel Zero en Arma Gathas optreden in Henegouwen.

Dour Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 14 juli tot en met zondag 17 juli. In totaal staan er ongeveer 200 groepen op de affiche.