Moss nog eens op de catwalk voor Vuitton

Kate Moss (37) was vandaag een van de modellen die de herfst/winter 2011-2012-collectie van Marc Jacobs voor Louis Vuitton geshowd heeft. Het Britse topmodel nam in 2004 afscheid van de catwalk, maar liep heel uitzonderlijk nog eens een defilé.

Moss rookte nonchalant een sigaret terwijl ze in een zwart jasje (met bont en rijgsnoeren afgewerkt), hotpants en open rijglaarzen over de catwalk liep in het Louvre in Parijs. Dat roken heeft intussen al een relletje veroorzaakt aangezien het vandaag No Smoking Day was in Groot-Brittannië.

Ook andere topmodellen uit de jaren 90 zoals Naomi Campbell, Stella Tennant en Amber Valetta liepen tijdens de laatste dag van de modeweek in Parijs over de catwalk, naast de jongere modellen.

De collectie die Marc Jacobs voor Vuitton maakte, bevat veel korsetten, bont en laarzen. De modellen kwamen vanuit ouderwetse liften de catwalk op. Ze werden begeleid door mannen in piccolo-uniform. Het geheel straalde de sfeer uit van een statig Parijs hotel.