Kruder & Dorfmeister op Feest In Het Park

De organisatoren van het zomerfestival Feest In Het Park in Oudenaarde hebben de eerste namen voor de affiche van 2011 voorgesteld: Kruder & Dorfmeister, Arno, Triggerfinger, Mr. Vegas, Shantel, Dj Rolando, Cé'Cile en DeWolff.

Met Arno en Triggerfinger heeft Feest In Het Park (FIHP) twee klinkende namen uit de Belgische muziek gestrikt. Mr. Vegas en Cé'Cile zijn twee bekende acts voor liefhebbers van reggae en dancehall.

De Oostenrijkse band Kruder & Dorfmeister is een van de vaandeldragers van lounge- en drum-'n-bass-muziek. De groep van Peter Kruder en Richard Dorfmeister verwierf bekendheid met zijn mixen van nummers van Madonna, Depeche Mode, Lamb en Roni Size. Vorig jaar stond Kruder & Dorfmeister nog op het podium van Gent Jazz (foto).

Vorig jaar lokte het zomerfestival in Oudenaarde ongeveer 40.000 bezoekers. FIHP 2011 vindt plaats van 11 tot en met 14 augustus.