George Michael draagt Belgische Theo-bril

De Britse popzanger George Michael draagt op de cover van zijn nieuwe single "True faith" een Belgische zonnebril. Het model "Bel air" werd door modeontwerper Tim Van Steenbergen gecreëerd voor het brillenmerk Theo.

Het model komt uit de American Old Timers reeks, waarvoor Van Steenbergen zich liet inspireren door de "chromen sierlijsten, glimmende bumpers en afgeronde hoeken van Amerikaanse oldtimers".

De opbrengst van de nieuwe single van George Michael gaat naar Comic Relief, een liefdadigheidsorganisatie die een rechtvaardige wereld zonder armoede nastreeft. "True faith" is een cover van het gelijknamige nummer van New Order.

George Michael is bekend van nummers als "Faith" en "Jesus to a child". Vorig jaar zat de zanger 8 weken in de gevangenis. Hij werd veroordeeld omdat hij met zijn auto in een etalage gereden was terwijl hij onder invloed was van cannabis.