Sheen en ex maken afspraken over tweeling

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen (45) en zijn ex-vrouw Brooke Mueller (33) hebben afspraken gemaakt over bezoekrecht voor de tweeling. Details werden niet vrijgegeven.

Hun advocaten hebben gisteravond laten weten dat "er een akkoord bereikt is waardoor hun meningsverschillen opgelost zijn". Om hun tweelingzonen (Max en Bob, bijna 2 jaar oud) te beschermen, worden er geen details vrijgegeven.

Eerder deze maand had Mueller via de rechtbank een contactverbod afgedwongen nadat Sheen haar met de dood zou bedreigd hebben. Eind februari zou Sheen zonder toestemming van Mueller de tweeling meegenomen hebben.

Enkele uren nadat het nieuws van het akkoord bekendgemaakt was, kreeg Charlie Sheen bezoek van de politie. Agenten zouden op zoek geweest zijn naar vuurwapens. Een van de bepalingen van het contactverbod was dat de acteur geen wapens in huis mocht hebben.