Faithless doet na 15 jaar de boeken dicht

De Britse danceact Faithless doet de boeken dicht. Dat laat frontman Maxi Jazz weten op zijn website. "Na 15 jaar en 6 albums denk ik dat we ons punt gemaakt hebben. Het is tijd om het boek te sluiten en terug naar de bibliotheek te gaan", schrijft Maxi Jazz.

De groep zal zijn geplande tournee nog afwerken. Het concert op 26 maart in Tour & Taxis gaat dus door. Ook het optreden op Tomorrowland van de zomer komt niet in gevaar.

Faithless werd opgericht in 1995 door Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo. De groep is bekend van hits als "Insomnia", "God is a DJ" en "We come 1".

Het laatste album van de groep "The dance never ends" draagt Maxi Jazz op aan de fans. "Het werd geschreven en geproduceerd voor jullie, als een bedanking, maar ook als afscheid. Het is zoals bij het schrijven van een nummer: je weet altijd gewoon wanneer het af is... Dit is en was de "Dank u en tot ziens"-tournee."

Meest gelezen