Elvis Costello geeft extra concert in Brussel

Singer-songwriter Elvis Costello heeft besloten om op 17 november een extra concert te geven in België, omdat de vraag naar tickets aanhield. Het concert in de Antwerpse Elisabethzaal was in enkele dagen tijd uitverkocht.

Op 9 november speelt Elvis Costello in een uitverkochte Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Het liep meteen storm voor dat concert en daarom zal hij op 17 november ook in het Koninklijk Circus in Brussel optreden. Het is 22 jaar geleden dat de muzikant nog een keer solo optrad in België.

De voorbije jaren stond Elvis Costello in ons land op het podium samen met The Sugarcanes, Allen Toussaint Band, Steve Nieve, The Imposters en The Attractions. Zijn laatste solo-optredens dateren van 1 en 2 juli 1989. Toen stond hij op Torhout-Werchter.