File door gekantelde vrachtwagen op E313

Op de E313 richting Antwerpen heeft een file gestaan van Herentals-Oost tot Herentals-Industrie na een ongeval met twee vrachtwagens. Eén vrachtwagen belandde op zijn zij. Omdat zijn lading erg zwaar was, duurde het takelen enkele uren.

De twee vrachtwagens kwamen iets voor 12 uur ter hoogte van Herentals-Industrie in de richting van Antwerpen met elkaar in aanrijding. De chauffeur van het gekantelde voertuig moest door de brandweer worden bevrijd, maar liep geen zware verwondingen op. De andere bestuurder bleef ongedeerd.

Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder. De rechterrijstrook en pechstrook waren afgesloten voor het takelen, dat toch enkele uren in beslag genomen heeft.

De vrachtwagen die op zijn zij belandde, had een lading van maar liefst 17 ton. Het verkeer richting Antwerpen en Oost-Vlaanderen kreeg de raad om te rijden via Brussel.