Anouk en The Hives naar Rock Werchter

De samenstelling van de affiche van Rock Werchter 2011 is bijna afgerond. De organisatoren hebben Anouk, The Hives, James Blake, OFWGKTA en Evaline toegevoegd aan de affiche.

De Nederlandse zangeres Anouk zal voor de zesde keer in haar carrière op het podium van Rock Werchter staan. Ook de Zweedse rockband The Hives is niet aan zijn proefstuk toe in Werchter. In 2008 zette zanger Pelle Almqvist (foto) de wei al eens in lichterlaaie met zijn band.

James Blake zal zijn grote doorbraakhit "Limit to your love", een cover van de Canadese zangeres Feist, op donderdag 30 juni spelen in de Pyramid Marquee. Ook het hiphopcollectief OFWGKTA staat op de eerste festivaldag op het podium van Rock Werchter. "Alle acts van de eerste festivaldag zijn bekend", meldt organisator Live Nation.

De zeskoppige band Evaline uit Californië opent op zaterdag de Pyramid Marquee op Rock Werchter. De affiche van het festival staat op de website van Rock Werchter. Het zomerfestival vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.