Vader en zoon Smith in "droomfilm" van Shyamalan

Will Smith vertolkt samen met zijn zoon Jaden Smith de hoofdrol in de nieuwe sciencefictionfilm van regisseur M. Night Shyamalan. Vader en zoon Smith waren in 2006 al samen te zien in de film "The pursuit of happyness".

De voorlopig titelloze film vertelt het verhaal van een een vader en zijn zoon die proberen te overleven nadat hun ruimteschip is gestrand op de verlaten aarde.

De film speelt zich af in de verre toekomst. Voor "The sixth sense"-maker M. Night Shyamalan is de film een "droomproject". De prent wordt geproduceerd door Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith.

Will Smit is een van de best betaalde acteurs in Hollywood. Begin de jaren 90 brak hij door in de komische tv-serie "The fresh prince of Bel-Air". Zijn eerste grote kassucces in Hollywood realiseerde hij in de film "Men in black". Daarna acteerde hij in films als "Ali", "I, robot", "Hitch" en "I am legend". Zijn zoon Jaden Smith trad al op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Jaden Smith was onlangs nog te zien in de film "The karate kid".