Moby en Heather Nova komen naar Suikerrock

De organisatoren van Suikerrock hebben Moby, Basement Jaxx en Heather Nova toegevoegd aan de affiche van het festival. Suikerrock in Tienen is dit jaar aan zijn 25e editie toe.

Basement Jaxx zal een dj-set verzorgen op Suikerrock. Het Britse duo stond al verschillende keren op de wei van Rock Werchter en werkte al samen met klinkende namen als Adele, Justin Timberlake en Daft Punk.

Moby beleefde zijn grote doorbraak met de single en het album "Go" begin de jaren 90. Eind de jaren 90 gooide hij hoge ogen met nummers als "Porcelain" en "Why does my heart feel so bad?". Singer-songwriter Heather Nova uit Bermuda brak midden de jaren 90 door met haar album "Oyster". Ze stond de voorbije jaren op de grootste festivals met haar breekbare popmuziek.

De feesteditie van Suikerrock is er een met heel wat bekende namen. Onder anderen Tom Jones, Deep Purple, Iggy Pop en Roxette. Er zullen ook heel wat Belgische artiesten optreden op het festival, o.a. Natalia, Bart Peeters, Soulsister en Tom Dice. Suikerrock vindt plaats van 28 tot en met 31 juli.