Nieuwe dEUS-album verschijnt op 17 september

Het nieuwe album van de Antwerpse groep dEUS, "Keep you close", verschijnt op 17 september. Dat heeft frontman Tom Barman gezegd in het Nederlandse tv-programma "De wereld draait door".

Volgens Barman is de plaat bijna af. De release van de nieuwe cd van dEUS was eerst gepland voor april, maar enkele weken geleden werd de lancering van het nieuwe studioalbum "Keep you close" verschoven naar september. Het album wordt de opvolger van "Vantage point" (2008).

Vorige week kondigde dEUS al wel een tournee aan. De band geeft op 20 mei het eerste concert van zijn Europese tournee in Istanbul, Turkije. Belgische concerten zijn voorlopig niet gepland. dEUS zal wel te zien zijn in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Slovakije en Zwitserland.