Eva Longoria charmeert in mini-maatpak

Hoe meer show, hoe meer aandacht. "Desperate housewives"-actrice Eva Longoria weet dit maar al te goed en, ter promotie van haar nieuwe kookboek, gooide ze in het praatprogramma van David Letterman afgelopen woensdag al haar kwaliteiten in de strijd. Letterman kreeg het er warm van en raakte soms nog nauwelijks uit zijn woorden.

Longoria had in ieder geval de juiste kledij aangetrokken om de aandacht volledig naar zich toe te trekken: een maatpak, maar dan in een minimalistische vorm. Longoria: "Ik heb voor jou speciaal een smoking aangedaan". Waarop Letterman repliceerde met: "Alvast een gedeelte ervan".

Het werd nog interessanter toen het jasje, waaronder Longoria géén hemd droeg, dreigde open te vallen. Was het door haar eigen gepruts of gebeurde het spontaan? Op de beelden is het niet geheel duidelijk, maar de 36-jarige actrice benutte de situatie volledig: al giechelend viel ze achteruit op de zetel, waardoor Letterman wellicht iets meer te zien kreeg dan de kijker thuis. Op het einde van het interview, nadat een tv-fragment van Longoria getoond was met een mes in haar hand, besloot de presentator met: "Dat mes heeft ze zeker en vast gebruikt om haar broek zo kort te snijden".

Een compilatie van Longoria’s optreden kunt u hier beneden bekijken:

lees ook