Nog geen spoor naar daders overval in Zellik

De daders van de overval op een waardetransport gisteren in Zellik, zijn nog altijd spoorloos. Dat heeft het parket van Brussel vanmiddag meegedeeld. Gisteren rond 16 uur reden de overvallers in een donkere BMW de bestelwagen klem op de Brusselse Ring bij Zellik.

Twee mannen hebben de chauffeur bedreigd met een wapen en hebben hem ook een klap op het hoofd gegeven. Daarna hebben ze de chauffeur in de laadruimte opgesloten. Een van de daders droeg een fluo-armband van de politie.

De twee daders zijn dan met de bestelwagen naar een parkeerterrein in Jette gereden waar ze de buit (150.000 euro aan kortingsbonnen van de Delhaize) hebben overgeladen in hun BMW.

Vannacht werd een uitgebrande BMW teruggevonden in Beersel maar het is nog niet duidelijk of die iets met de overval te maken heeft.