Lichaamsresten ontdekt bij vermist Frans gezin

In de Franse stad Nantes heeft de politie in de tuin van een vermist gezin lichaamsresten van vijf personen gevonden. Het gezin van zes personen was sinds begin april vermist. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd.

Door internet- en telefoonverbindingen te controleren kon de politie achterhalen dat het gezin sinds 3 of 4 april niet meer thuis was geweest. Maar eerst leek het erop dat het gezin was verhuisd. In correspondentie en aan enkele buren had de vader gezegd dat het gezin in Australië zou gaan wonen. Bij een huiszoeking bleek ook dat alle kledij uit de kasten was verdwenen.

Nu heeft de politie lichaamsresten ontdekt in de tuin achter het huis in Nantes, onder meer een been onder het terras. Het is nog onduidelijk wie de slachtoffers zijn en wie de dader zou kunnen zijn. De politie graaft verder in de tuin.

Buurtbewoners zeggen wel dat ze de vader begin deze maand "met zware zakken hebben zien sjouwen".