Autopsie op lichamen van gezin in Nantes

In de Franse stad Nantes wordt vandaag een autopsie verricht op de vijf lichamen die zijn gevonden in de tuin van een rijhuis. Gisteravond werden de stoffelijke overschotten van een moeder en haar vier kinderen opgegraven. Uit eerste onderzoeken blijken ze met een vuurwapen te zijn doodgeschoten. De echtgenoot en vader wordt gezocht door de politie.

Het gezin was drie weken geleden op een mysterieuze manier verdwenen. Het huis was achtergelaten alsof het gezin verhuisd was. De vader had vooraf in e-mails gezegd dat hij een geheim agent voor de VS was en in het kader van een getuigenbeschermingsprogramma moest onderduiken.

De zoektocht is nu gericht op de vader, die als enige niet is gevonden. Volgens mediaberichten zou hij gelokaliseerd zijn bij Fréjus aan de Middellandse Zee, omdat daar geld is opgenomen met een creditcard van de familie.