Britse toeriste juiste vrouw op juiste plaats

Een Britse toeriste op vakantie in Florida bleek de juiste vrouw op de juiste plaats voor een Amerikaanse peuter van 16 maanden. Het kind viel van de 4e verdieping van een hotel, pardoes in de armen van de Britse vrouw.

Het 16 maanden oude meisje was blijkbaar de hotelkamer uit geglipt, het balkon op, waar ze door de omheining kroop. Een Britse toeriste die aan het zwembad van het hotel zat, zag het allemaal gebeuren en kon een drama nipt vermijden. De vrouw rende naar het balkon toe en kon het meisje nog net opvangen.

De vrouw hield het kind in haar armen totdat een ambulance het kind kwam ophalen en naar het ziekenhuis bracht. Daar bleek dat het meisje geen enkele verwonding aan de val had overgehouden en ze in perfecte gezondheid verkeerde.

De moeder van het meisje was op het moment van de val in de badkamer, haar vriend moest het kind in de gaten houden. Toen ze een schreeuw hoorde, rende ze de badkamer uit en zag ze de openstaande balkondeur. Eenmaal op het balkon zag ze haar kind in de armen van de Britse vrouw liggen, een "engel door de hemel gezonden", aldus de 21-jarige moeder.

lees ook