Alle vermiste kinderen zijn weer terecht

Het is erg druk aan zee en dan gebeurt het wel eens dat ouders hun kinderen uit het oog verliezen of kinderen verdwalen. In De Haan is vanmiddag een grootscheepse zoekactie opgezet naar drie vermiste jongens. In De Pannen werden twee jongens vermist, maar ook zij zijn teruggevonden.

In De Haan werden reddingsboten ingezet en ook een Seaking-helikopter. Er werd zowel op het strand als op zee gezocht. Dat is de standaardprocedure nadat vorig jaar een zesjarige jongen was verdronken in Bredene.

Een 11-jarige jongen en een 4-jarige jongen werden redelijk snel teruggevonden op het strand van De Haan. Een zesjarig jongetje uit Luik werd pas na een uur teruggevonden op het strand van Wenduine, drie kilometer verder.

Ook in De Panne werd een tijd gezocht naar twee jongens die vermist waren op het strand. Zij werden uiteindelijk teruggevonden door hun moeder.