Celstraf voor sperma in fles mineraalwater

Een 32-jarige man uit Californië moet voor zes maanden de gevangenis in, omdat hij zijn sperma in een fles mineraalwater van een collega vermengd had. Dat heeft een rechter van Orange County beslist. Het nieuws staat in de Los Angeles Times.

De man ejaculeerde tot tweemaal toe ongemerkt in de fles water van een vrouwelijke collega bij de verzekeringsfirma waar hij werkte. Naar eigen zeggen voelde hij zich tot haar aangetrokken.

Bij het eerste voorval in januari had de vrouw het vieze water opgemerkt en de fles weggeworpen. Toen de man vier maanden later de feiten nog eens overdeed, nam de collega wel een slok uit de fles. Volgens haar advocaat maakte "de slechte smaak" de vrouw toen wantrouwig. Ze liet de inhoud van de fles onderzoeken en verwittigde de politie.

lees ook