Emma Watson in herfst naar andere universiteit

Emma Watson (21) gaat in de herfst naar een andere universiteit. De Britse "Harry Potter"-actrice is nu even gestopt met studeren. Haar woordvoerster Vanessa Davies benadrukt dat ze niet weggepest is van Brown University.

Eerder deze week waren er online berichten in die trant  opgedoken waarin "studiegenoten" geciteerd werden. Begin maart kondigde Watson al aan dat ze een pauze inlaste in haar studies. Davies zegt dat Watson in het najaar naar een andere universiteit gaat omdat ze er een vak wil volgen dat Brown University niet aanbiedt.

"Watson heeft een fantastische tijd beleefd op Brown en heeft er goede vrienden", voegt ze er nog aan toe.

Watson, die Hermelien Griffel speelt in de "Harry Potter"-reeks, concentreert zich momenteel op haar acteercarrière. Aan welke universiteit ze in het najaar gaat studeren, is niet bekendgemaakt.