Lohan naar cel, maar meteen weer vrij

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan (24) is gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4 maanden omdat ze een ketting ter waarde van 1.750 euro gestolen heeft. Ze zat heel even in de cel, maar kwam vrij na het betalen van een borgsom van 51.500 euro.

Het was al de vierde keer in minder dan een jaar tijd dat Lohan voor een rechter verscheen. Volgens de rechter deed Lohan, die beweerde dat ze het juweel geleend had, pas moeite om de ketting terug te geven op het moment dat de politie bij de zaak betrokken raakte.

Woensdag raakte bekend dat Lohan in de film "Gotti: three generations" de rol van de vrouw van John Gotti Jr. zal spelen. "In het verleden werd ik vaak afgeleid", zegt Lohan. "Maar ik heb veel geleerd. Wanneer ik op de set sta, draait alles rond de film."

Het was al de vierde keer dat Lohan veroordeeld werd tot een gevangenisstraf. Drie keer zat ze maar even in de cel. Vorige zomer zat ze wel 14 dagen in de gevangenis.