Lady Gaga meter van zoontje van Elton John

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga (25) is de meter van Zachary, het zoontje van de Britse popzanger Elton John (62) en zijn echtgenoot, de Canadese filmmaker David Furnish (48).

Elton John heeft het nieuws bekendgemaakt op de Amerikaanse zender ABC. Zachary Jackson Levon Furnish-John werd op 25 december 2010 geboren. Hij werd op de wereld gezet door een Amerikaanse draagmoeder.

"Wie haar kent, weet dat ze eigenlijk een heel eenvoudig meisje uit New York is, dat van haar ouders houdt", zei Elton John over Lady Gaga. "Ik ben stapel op haar. Veel mensen verklaren ons gek, maar zij kennen haar niet echt", zegt hij over de meter van zijn zoontje.

Elton John en David Furnish huwden in 2005. Ze waren toen al 12 jaar samen. Gisteren raakte bekend dat Elton John en David Furnish ook uitgenodigd zijn voor het huwelijk van prins William en Kate Middleton volgende week vrijdag.