Belgische opgepakt in Frankrijk na vondst babylijkje

In Zuid-Frankrijk is een Belgische vrouw opgepakt nadat in haar appartement een babylijkje was gevonden. Volgens de politie was de vrouw depressief.

Het babylijkje lag in een diepvriezer in een appartement in Limoux, in het zuiden van Frankrijk. Het lijkje was in een deken gewikkeld.

Een 26-jarige Belgische vrouw die in het appartement woont, is opgepakt door de politie. Het lichaam van de baby werd gevonden door de ex-vriend van de vrouw, die ook de vader is van hun twee dochters.

De vrouw, die als serveerster in een café in Limoux werkt, is al ondervraagd en is volgens de politie depressief en getormenteerd. Ze had gebroken met de vader van haar twee dochters en woonde samen met hen in een klein appartementje in het centrum van Limoux.

De vrouw woont naar verluidt al 11 jaar in Frankrijk. Ze was 15 jaar toen ze in Limoux kwam wonen.