Dief belemmerd door afzakkende broek

Afgaan voor een beveiligingscamera, het overkwam deze dief. In een voedingszaak in Lake Wales, Florida, probeerde een man weg te geraken met een aantal blikken bier onder de arm. Maar dat hij daarbij gekleed was volgens de laatste modetrend kwam hem uiteindelijk duur te staan.

"Baggy pants", of uw broek dragen tussen halfweg en net beneden uw billen zodat een belangrijk gedeelte van een onderbroek te zien is, mogen dan een modestatement zijn, handig om ermee weg te vluchten zijn ze blijkbaar niet. Weg rennend struikelde de dief immers over zijn broek en smakte tegen de grond. Verschillende blikken bier spatten uit elkaar op de grond, de andere moest hij noodgedwongen achterlaten.

Vluchten kon nog net, met de broek bijna volledig op de grond. Zijn achtervolgers lieten hem duidelijk ongemoeid, wellicht door zoveel amateurisme ook even uit hun lood geslagen. De politie is nog steeds op zoek naar de dief.

lees ook