Ouders Janssen-slachtoffers bezoeken assisenhof

De ouders van Shana Appeltans, Kevin Paulus en Annick Van Uytsel hebben vanmiddag de zitting van het Tongerse hof van assisen bijgewoond. Ze kregen er uitleg bij het verloop van een assisenproces. In september start het proces tegen Ronald Janssen, de verdachte van de moord op hun kinderen.

Op dit moment vindt voor het assisenhof van Tongeren een proces over roofmoord plaats. Vanmorgen hadden een aantal persmensen al postgevat aan het gerechtsgebouw om een glimp te kunnen opvangen van de ouders.

De ouders van Shana Appeltans, Kevin Paulus en Annick Van Uytsel waren vergezeld van mensen van Slachtofferhulp, die hen uitleg verschaften over het verloop van een assisenproces. Ze gaven geen reactie aan de pers toen ze het gerechtsgebouw binnenstapten.

Het proces tegen Ronald Janssen zal starten op 23 september in Tongeren. Hij riskeert een levenslange gevangenisstraf.