Pieter Loridon kiest voor Liesbet

Ex-basketbalspeler Pieter Loridon (38) heeft gekozen voor Liesbet (27). In de voorlaatste aflevering van het realityprogramma op VTM waarin er een partner voor hem gezocht werd, heeft de tandarts uit Meerdonk het gehaald van kapster Laura (23).

Loridon loofde haar schoonheid en haar persoonlijkheid. "Liesbet is een enorm mooie dame. Ze heeft zo'n kracht waar ik naar opkijk. Haar positivisme heeft mij bestraald."

Liesbet verloor haar vader en nam zijn tandartspraktijk over. "Haar vader is gestorven en direct zegt ze dat de nieuwe partner van haar mama ongelofelijk is. Met een glimlach de praktijk overnemen. Alles kapot aerobiccen. Een steun zijn voor iedereen," vervolgde Loridon zijn lofzang.

Of de sportieve Liesbet en Pieter Loridon intussen ook een koppel zijn, is nog niet bekend. Loridon was eerder kort getrouwd met de Deense Jill Andersen en heeft een zoon Lex uit een andere relatie.