Timo Descamps is boegbeeld van gay tv

In de Antwerpse discotheek Red and Blue is de eerste digitale tv-zender voorgesteld waarin holebi's een hoofdrol spelen, al richt de zender zich "tot iedereen die gevoelig is voor lifestyle". Timo Descamps is het gezicht van de zender.

OUTTV brengt zowel eigen programma's als buitenlandse reeksen, zoals "Little Britain" en "Queer als folk".

Voor de eigen producties is Timo Descamps, bekend van "Steracteur sterartiest" en als VT4-presentator het boegbeeld, maar de zender gaat ook op zoek naar nieuw presentatietalent. Dat gebeurt in de show "OUT wanted", waarin een tourbus langs de grootste Vlaamse steden trekt en er potentiële sterren warm maakt voor het presentatorschap.

Tot 1 juli is OUTTV gratis te zien voor alle digitale Telenet-abonnees via het digitale basispakket. Nadien zal de zender onderdeel uitmaken van het Docu en Lifestyle betaalpakket van Telenet.