Pro-Pain vervolledigt affiche van Graspop

De organisatoren van Graspop Metal Meeting hebben de laatste vier acts aan de affiche toegevoegd. De Belgische bands Steak Number Eight en Diablo Blvd. zullen net als Sweet Savage en Pro-Pain hun ding doen in Dessel.

Graspop Metal Meeting is deze zomer aan zijn 16e editie toe. De headliners als Slipknot, Cavalera Conspiracy (foto boven), Ozzy Osbourne, Cradle Of Filth, Scorpions en Korn waren al bekend. Vandaag zijn de laatste vier namen aan de affiche toegevoegd.

Diablo Blvd. (foto) is de Belgische band van komiek Alex Agnew. Steak Number Eight uit West-Vlaanderen gooide hoge ogen op Humo's Rock Rally in 2007. Dit jaar bracht de band zijn tweede cd "All is chaos" uit.

Sweet Savage is een van de pioniers van de Britse metal eind de jaren 70. Pro-Pain geldt als een van de grondleggers van de metalcore.Graspop Metal Meeting vindt dit jaar plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni op de festivalweide in Dessel.

Graspop Metal Meeting

vrijdag 24 juni
Scorpions - Iced Earth - Parkway Drive - Duff McKagan's Loaded - Volbeat - Epica - The Damned Things - Angel Witch - Korn - Watain - Heaven Shall Burn - The Rods - Journey - Corrosion Of Conformity - Sepultura - Sweet Savage - Foreigner - The Black Dahlia Murder - The Dwarves - Endless Dark - Dio Disciples - Arkona - Protest The Hero - Revoker - FM

zaterdag 25 juni
Ozzy Osbourne - Cradle Of Filth - Bullet For My Valentine - Pain - Judas Priest - Arch Enemy - Monster Magnet - Electric Wizard - Whitesnake - Moonspell - Times Of Grace - Spiritual Beggars - Black Label Society - Triptykon - All Shall Perish - Ghost - Firewind - Suicide Silence - Kylesa - Black Spiders - Lacuna Coil - Kvelertak - Adept - After The Burial - Diablo Blvd.

zondag 26 juni
Slipknot - Cavalera Conspiracy - Bring Me The Horizon - Soilwork - Rob Zombie - Opeth - Dublin Death Patrol - Escape The Fate - Avenged Sevenfold - Legion Of The Damned - Terror - Architects - Mastodon - Moonsorrow - Pro-Pain - Gwar - Kreator - Amorphis - D.R.I. - While She Sleeps - Anvil - Baptized In Blood - Rise To Remain - Steak Number Eight - Wayne Static