Tiende editie voor Brussels Summer Festival

Het Brussels Summer Festival (BSF) is komende zomer aan zijn 10e editie toe. Dat jubileum wordt gevierd met de nodige bravoure én met grote namen als Jamie Cullum, K's Choice, Hooverphonic en Stromae.

Het muziekfestival, dat oorspronkelijk Eu'ritmix heette, pakt uit met een variatie aan muziekgenres op vier podia in het hart van de hoofdstad. Voor de gelegenheid wordt naast het Paleizenplein, het Koningsplein en de Kunstberg ook het Museumplein als vierde locatie aan het festivalterrein toegevoegd.

Onder anderen De La Soul (with Big Band), Archive, Zaz, Karl Bartos en Akro doen in augustus het centrum van Brussel aan. Ook musea, film en straatkunst staan op het festival centraal.

Het BSF vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 21 augustus.