De alligator: een magneet voor vrouwen?

Na een tip is de politie van Illinois binnengevallen in het huis van Dewayne Yarbrough. Daar vonden agenten in de keuken van de man een aquarium gevuld met een alligator. Volgens de 43-jarige man was het dier een magneet om vrouwen aan te trekken.

Het is vooralsnog onduidelijk wie de politie heeft getipt over de aanwezigheid van de alligator. Wat wel vaststaat, is dat Yarbrough het dier om een goede reden in huis hield. “Vrouwen zijn er dol op”, heeft de man verteld aan de ongelovige agenten. De politie maakte bekend dat de man wel degelijk veel vrouwen over de vloer kreeg, maar of er een verband bestaat met de aanwezigheid van het reptiel, dat staat nog niet vast.

Normaal gezien zijn alligators vier à vijf meter lang, maar dit exemplaar was duidelijk niet zo lang. Wellicht heeft dat te maken met het voedsel dat het reptiel voorgeschoteld kreeg. De 43-jarige Yarbrough heeft namelijk bevestigd dat hij de alligator op een streng dieet van tien levende muizen per maand zette.

Volgens een woordvoerder van de politie wordt de man vervolgd voor het bezit van een gevaarlijk dier. De woordvoerder bevestigde ook dat de man het reptiel in huis hield om vrouwen te versieren. De alligator zelf werd overgebracht naar een lokale dierentuin.

lees ook