Deborah de Ridder vertolkt de rol van "Domino"

Vandaag zijn Deborah de Ridder, Mark Thijsmans, Maaike Cafmeyer en Ivan Pecnik als hoofdrolspelers in de Clouseau-musical "Domino" voorgesteld. Eén andere acteur/actrice wordt via een talentenjacht op VTM gezocht.

De hits van de Vlaamse muziekgroep Clouseau lopen als een rode draad door de musical die het verhaal vertelt van de jonge vrouw Domino in de fictieve, Vlaamse volkswijk Swentibold.

Aan de voorgestelde hoofdrollen wordt nog een extra naam toegevoegd, via een talentenjacht op VTM. De show met Francesca Vanthielen als gastvrouw zal in het najaar op de zender te zien zijn.

Frank Van Laecke neemt de regie van de musical voor zijn rekening, terwijl Clouseau-muzikant Hans Francken de muzikale leiding van "Domino" op zich neemt. De voorstellingen gaan op 8 maart 2012 in de Antwerpse Stadsschouwburg van start.