Kate en William zijn vertrokken op huwelijksreis

De Britse prins William en zijn kersverse echtgenote Kate zijn aan hun wittebroodsweken begonnen. De bestemming van hun huwelijksreis is staatsgeheim, maar volgens verschillende Britse tabloidkranten is het koppel gisteren naar de Seychellen vertrokken.

De prins geniet nu van twee weken vakantie. Na het huwelijk op 29 april, dat zo’n 2 miljard televisiekijkers aan het scherm heeft gekluisterd, hadden de tortelduifjes beslist om niet onmiddellijk op huwelijksreis te vertrekken. Prins William hervatte vorige week gewoon weer zijn werk als reddingspiloot.

Gisteren zijn Kate en William, volgens een woordvoerster van Clarence House (de officiële residentie van prins William in Londen), dan toch op huwelijksreis vertrokken. De reisbestemming van het kersverse paar blijft staatsgeheim, al menen verschillende Britse tabloidkranten te weten waar het koninklijke koppel op reis is.

Volgens “The Sun” en “The Daily Mirror” heeft William een eiland in de Seychellen afgehuurd om Kate “een droomvakantie te geven op een van de meest romantische plaatsen van de wereld”. Voorlopig is de locatie niet bevestigd.