Man bekent moord op vrouw aan Lommelse nachtwinkel

Een 34-jarige man van Turkse afkomst heeft bekend dat hij eind januari zijn vrouw heeft doodgeschoten in de Stationsstraat in Lommel. De man heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Een 23-jarige vrouw van Bulgaarse afkomst werd in de nacht van 20 op 21 januari doodgeschoten voor een nachtwinkel in de Stationsstraat in Lommel. De vrouw had de nachtwinkel, waar ze werkte, net verlaten. Ze kreeg verschillende kogels in het lichaam.

De 34-jarige man van de vrouw heeft zich gisteren aangemeld bij de politie van Sint-Truiden. Na de moord bleef de man lange tijd spoorloos. Hij zou al die tijd bij vrienden en kennissen ondergedoken geleefd hebben.

Nu heeft hij bekend dat hij zijn vrouw heeft doodgeschoten. De man werd door de onderzoeksrechter van Hasselt aangehouden en werd opgesloten in de gevangenis.