Lady Gaga promoot nieuw werk via FarmVille

Lady Gaga heeft een nieuwe manier gevonden om haar muziek te promoten en meer fans te bereiken. Enkele liedjes uit haar nieuwe album "Born this way" zullen, voordat de plaat uitkomt, al te horen zijn in het online game "GagaVille", een afgeleide van FarmVille.

FarmVille is een populair computerspel dat gespeeld kan worden via een applicatie op Facebook of op de website van FarmVille. De speler is een boer die zijn boerderij moet onderhouden.

Om op GagaVille nieuwe liedjes te kunnen horen, zullen spelers opdrachten tot een goed einde moeten brengen. Vanaf 17 tot 19 mei zal er elke dag een nieuw nummer uit "Born this way" te horen zijn.

"Born this way" komt op 23 mei uit. Het is de eerste keer dat Zynga, de bedenker van FarmVille, in zee gaat met een muzikant. Maandelijks wordt FarmVille wereldwijd door zo'n 46 miljoen mensen gespeeld.