Twee Belgen in finale Elisabethwedstrijd

Twee Belgen, de tenor Thomas Blondelle en de bariton Sébastien Parotte, gaan door naar de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd, die dit jaar in het teken van zang staat. De finale vindt plaats van 18 tot en met 21 mei in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Blondelle (foto in tekst) en Parotte (achteraan op grote foto) nemen het in de finale op tegen drie Koreanen (Lee EungKwang, Hwang Insu, Hong Haeran), drie Fransen (Clémentine Margaine, Stanislas de Barbeyrac en Anaïk Morel), twee Russen (Konstantin Shushakov en Elena Galitskaya), de Amerikaanse Elizabeth Zharoff en de Serviër Nikola Diskic.

De finale van de wedstrijd kunt u live volgen op Canvas+, via de cultuurwebsite Cobra.be en de radiozender Klara. Meer info over de wedstrijd vindt u op Cobra.be.